vloerverwarming unit

TEMPRO VLOERVERWARMING VERDELERS

Kompleet gemonteerde vloerverwarmingsverdelers met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler vorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.Vergeet niet de aansluit set voor de slangen, deze staan onderaan!

!

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 1 GROEP

!

Compleet gemonteerde 1 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkraan met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventiel en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 2 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 2 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 3 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 3 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 4 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 4 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 5 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 5 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 6 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 6 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 7 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 7 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 8 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 8 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 9 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 9 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 10 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 10 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 11 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 11 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 12 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 12 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 13 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 13 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 14 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 14 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO VLOERVERWARMING UNIT 15 GROEPS

!

Compleet gemonteerde 15 groeps vloerverwarmingsverdeler met circulatiepomp. voorzien van maximaalthermostaat en aanlegthermostaat. Aanvoerverdeler voorzien van dubbel instelbaar thermostaatkranen met handknop, (te vervangen door zoneventiel) en ontluchter. Retourverdeler voorzien van voetventielen en aftapper. Thermometer in mengwatercircuit.

TEMPRO AANSLUIT SET VOOR 16 MM VLOERVERWARMINGS SLANG

!

Tempro aansluit set voor 16 mm vloerverwarming slang.

Set van twee, voor elke vloerverwarmingsgroep is 1 set nodig.

TEMPRO AANSLUIT SET VOOR 18 MM VLOERVERWARMINGS SLANG

!

Tempro aansluit set voor 18 mm vloerverwarming slang.

Set van twee, voor elke vloerverwarmingsgroep is 1 set nodig.

TEMPRO AANSLUIT SET VOOR 20 MM VLOERVERWARMINGS SLANG

!

Tempro aansluit set voor 20 mm vloerverwarming slang.

Set van twee, voor elke vloerverwarmingsgroep is 1 set nodig.