bluesense

FERROLI BLUE SENSE HR MET A LABEL POMP

De nieuwe generatie Ferroli HR-ketels de Blue Sense lijn.

Deze compacte krachtpatser is het resultaat van een revolutionaire zienswijze voor duurzame warmte en zal deel uitmaken van de vooruitstrevende Blue Line collectie. 

Volop warmte en warm water, dat mag u verwachten van de BlueSense hoogrendement combiketel.

De Ferroli Blue Sense is leverbaar in 3, 4 en 5 CW HR uitvoeringen, waarbij het onderscheid voornamelijk zit in het vermogen en de hoeveelheid warm water.

!

FERROLI BLUE SENSE 3 CW 3 MET A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 5,7 - 21,2 kW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 3
Afmetingen (hxbxd): 60x40x32 cm
Gewicht: 24,9 kg

FERROLI BLUE SENSE 4 CW 4 MET A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 5,7 - 24,5 kW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 4
Afmetingen (hxbxd): 60x40x32 cm
Gewicht: 24,9 kg

FERROLI BLUE SENSE 5 CW 5 MAT A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 6,6 - 28,9 kW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 5
Afmetingen (hxbxd): 60x40x32 cm
Gewicht: 26,5 kg

HONEYWELL CHRONOTHERM TOUCH MODULATION MET TOUCHSCREEN

!

Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm®-communicatie. Ook geschikt voor regeling van koeling en ventilatie (indien toestel is voorzien van OpenTherm®). Instelbaar voor ruimtetemperatuurregeling én (tijdelijke) weersafhankelijke regeling. Groot Nederlandstalig uitleesvenster met touchscreen bediening. Verlicht uitleesvenster bij gebruik. Automatische overschakeling zomer-/wintertijd. Met zelflerende, adaptieve optimalisering van het aanwarmgedrag. Zevendaags programma met naar keuze 4 of 6 perioden per dag instelbaar. Unieke vrije dag, vakantie-/timerfuncties. Werkt zonder batterijen. Voeding via OpenTherm® communicatieverbinding. Speciaal test- en instelprogramma voor de installateur.

NEFIT MODULINE EASY MET NEFIT MODULINE EASY CONNECT ADAPTER VOOR ALLE MERKEN HR KETELS

!

De Nefit Easy is een geavanceerde thermostaat met WiFi. Ontwikkel uitgangpunt was: EASY (eenvoudig). Gemak in plaatsing* en gemak in de bediening. Bij het ontwerp is gekozen voor een eigentijdse uitstraling, door hoogwaardige materialen en een strak design. De thermostaat heeft een glazen touchscreen. In rusttoestand is de thermostaat niet verlicht. Een sensor registreert bewegingen op 0,5 m afstand. Benadert u de thermostaat, dan wordt het display automatisch verlicht. Na 10 seconde geen gebruik, dooft de verlichting automatisch.

Enkele grote voordelen van deze nieuwe thermostaat zijn:

Bedieningsgemak door eenvoud. De stijlvolle thermostaat aan de muur bevat de volgende basisfuncties:

De temperatuur hoger en lager zetten, en schakelen tussen handbediening en klok programma. Een kind kan de was doen! Alle overige bedien- en instelmogelijkheden worden via de gratis app gedaan. Bedien de verwarming dus vanaf de bank of buitenshuis via iPhone, iPad of Android.

Privacy gegevens beschermd - Alle gebruik gegevens worden lokaal in de thermostaat opgeslagen. Geen gebruik gegevens op een server. Indien de thermostaat van de muur geklikt wordt, zijn nergens op internet de gebruik gegevens terug te vinden. Een veilig en betrouwbaar idee en uniek voor internet thermostaten.

Geen abonnement - De thermostaat biedt alles zonder abonnementskosten.

Energiebesparing - De thermostaat stimuleert energiezuinig stoken. De eco-indicatie in de thermostaat moedigt zowel zuinige stokers als comfort belevers aan om de thermostaat een graadje lager te zetten. Een algoritme monitort permanent per 14 achtereenvolgende dagen het stookgedrag en een eco-symbool licht op bij zuinig gedrag.

Deze set is geschikt voor alle merken HR cv ketels (Open Therm OT)

Deze set heeft u niet nodig voor de volgende Nefit & Bosch cv-toestellen: Nefit TrendLine, Nefit TopLine, Nefit ProLine, Nefit BaseLine, Nefit SmartLine, Bosch Compact, Bosch HRCII, Bosch HRSII, Bosch Condens 3000W, Bosch Condens 6000W, Bosch VRC.

*Kan eenvoudig vervangen en op de muurplaat van een bestaande Nefit Moduline 100, 200, 300 of 400 worden geklikt, EASY ! (De Easy wordt geleverd met muurplaat)