intergas kombi kompakt hreco

INTERGAS KOMBI KOMPACT HRECO MET A LABEL POMP

De techniek van de HReco-toestellen is gebaseerd op de succesvolle Kombi Kompakt HRE-lijn. De dubbel HR-techniek is dus ook in de HReco-toestellen toegepast. De Kombi Kompakt HReco gaat echter nog verder dan de HRE. Zo is het tapwater rendement verder verbeterd door toepassing van een nieuw warmte labyrint in de warmtewisselaar. Daarnaast is de HReco voorzien van een A-label cv-pomp

!

INTERGAS KOMBI KOMPAKT HReco 24 CW 3 MET A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 5,4-17,8 KW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 3
Afmetingen (hxbxd): 59x45x24 cm
Gewicht: 30 kg

INTERGAS KOMBI KOMPAKT HReco 30 CW 4 MET A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 6,9-22,8 KW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 4
Afmetingen (hxbxd): 65x45x24 cm
Gewicht: 33 kg

INTERGAS KOMBI KOMPAKT HReco 36 CW 5 MET A LABEL POMP

!
Nominaal vermogen (80/60°C): 7,1-26,3 KW
Tapcapaciteit: Gaskeur CW 5
Afmetingen (hxbxd): 71x45x24 cm
Gewicht: 36 kg

HONEYWELL ROUND MODULATION

!
t87m1003nl01colres

Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm®-communicatie. Eenvoudige bediening door verdraaiing van de instelring. Op een halve graad nauwkeurig. Groot uitleesventer. Vlamsymbool geeft aan wanneer de cv-ketel is ingeschakeld. Werkt zonder batterijen d.m.v. OpenTherm® -communicatie (zwakstroom, 2-draadsaansluiting, polariteitsonafhankelijk). Eenvoudige montage direct op de muur of op een inbouw-lasdoos. Temperatuur instelbereik: 5..35 oC (in stappen van een 0,5). Kleur: wit. Storingsmelding in uitleesvenster (toestelafhankelijk).

HONEYWELL ROUND CLOCK DELUXE

!
t8725m1004nl01colres

Voor aan/uit zwakstroom regeling (24V) én modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm®-communicatie. Met uniek CombiContact voor automatische detectie van ketelaansluiting. Eenvoudige bediening via de vertrouwde draairing. Werkdagen en weekenddagen programma met 4 perioden per blok instelbaar. Vakantiefunctie. Nederlandstalig scherm en toetsen. Verlicht scherm bij draairing- of toetsbediening. Bij gebruik met OpenTherm®-communicatie storingsmelding in uitleesvenster (toestelafhankelijk). Temperatuurinstelgebied: 7..31 oC (in stappen van 0,5). Voeding: via OpenTherm®-communicatieverbinding (geen batterijen nodig) of via cv-toestel schakeling (Powerstealing)

HONEYWELL CHRONOTHERM TOUCH MODULATION MET TOUCHSCREEN

!

Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm®-communicatie. Ook geschikt voor regeling van koeling en ventilatie (indien toestel is voorzien van OpenTherm®). Instelbaar voor ruimtetemperatuurregeling én (tijdelijke) weersafhankelijke regeling. Groot Nederlandstalig uitleesvenster met touchscreen bediening. Verlicht uitleesvenster bij gebruik. Automatische overschakeling zomer-/wintertijd. Met zelflerende, adaptieve optimalisering van het aanwarmgedrag. Zevendaags programma met naar keuze 4 of 6 perioden per dag instelbaar. Unieke vrije dag, vakantie-/timerfuncties. Werkt zonder batterijen. Voeding via OpenTherm® communicatieverbinding. Speciaal test- en instelprogramma voor de installateur.

HONEYWELL CHRONOTHERM MODULATION CM 937

!

De CM 937 is een moderne programmeerbare klokthermostaat. Deze thermostaat beschikt over een extra groot verlicht LCD-display. Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm® communicatie

HONEYWELL CHRONOTHERM MODULATION DRAADLOOS CMT 957

!

De CMT 957 is een moderne programmeerbare draadlose klokthermostaat. Deze thermostaat beschikt over een extra groot verlicht LCD-display. Voor modulerende verwarmingsregeling van cv-toestellen op basis van OpenTherm® communicatie

HONEYWELL ROUND MODULATION DRAADLOOS

!
y87rfnl01colres

Draadloze ruimtethermostaat type T87RF, batterij gevoed. 2 stuks Alkaline type AAA. Temperatuurinstelbereik 5..35 oC in stappen van 0,5oC. Eenvoudige bediening door verdraaiing van de instelring. Groot uitleesvenster, met draadloze OpenTherm RF module voor bij de CV-ketel. Vlamsymbool geeft aan wanneer de CV-ketel is ingeschakeld.

NEFIT MODULINE EASY MET NEFIT MODULINE EASY CONNECT ADAPTER VOOR ALLE MERKEN HR KETELS

!

De Nefit Easy is een geavanceerde thermostaat met WiFi. Ontwikkel uitgangpunt was: EASY (eenvoudig). Gemak in plaatsing* en gemak in de bediening. Bij het ontwerp is gekozen voor een eigentijdse uitstraling, door hoogwaardige materialen en een strak design. De thermostaat heeft een glazen touchscreen. In rusttoestand is de thermostaat niet verlicht. Een sensor registreert bewegingen op 0,5 m afstand. Benadert u de thermostaat, dan wordt het display automatisch verlicht. Na 10 seconde geen gebruik, dooft de verlichting automatisch.

Enkele grote voordelen van deze nieuwe thermostaat zijn:

Bedieningsgemak door eenvoud. De stijlvolle thermostaat aan de muur bevat de volgende basisfuncties:

De temperatuur hoger en lager zetten, en schakelen tussen handbediening en klok programma. Een kind kan de was doen! Alle overige bedien- en instelmogelijkheden worden via de gratis app gedaan. Bedien de verwarming dus vanaf de bank of buitenshuis via iPhone, iPad of Android.

Privacy gegevens beschermd - Alle gebruik gegevens worden lokaal in de thermostaat opgeslagen. Geen gebruik gegevens op een server. Indien de thermostaat van de muur geklikt wordt, zijn nergens op internet de gebruik gegevens terug te vinden. Een veilig en betrouwbaar idee en uniek voor internet thermostaten.

Geen abonnement - De thermostaat biedt alles zonder abonnementskosten.

Energiebesparing - De thermostaat stimuleert energiezuinig stoken. De eco-indicatie in de thermostaat moedigt zowel zuinige stokers als comfort belevers aan om de thermostaat een graadje lager te zetten. Een algoritme monitort permanent per 14 achtereenvolgende dagen het stookgedrag en een eco-symbool licht op bij zuinig gedrag.

Deze set is geschikt voor alle merken HR cv ketels (Open Therm OT)

Deze set heeft u niet nodig voor de volgende Nefit & Bosch cv-toestellen: Nefit TrendLine, Nefit TopLine, Nefit ProLine, Nefit BaseLine, Nefit SmartLine, Bosch Compact, Bosch HRCII, Bosch HRSII, Bosch Condens 3000W, Bosch Condens 6000W, Bosch VRC.

*Kan eenvoudig vervangen en op de muurplaat van een bestaande Nefit Moduline 100, 200, 300 of 400 worden geklikt, EASY ! (De Easy wordt geleverd met muurplaat)