LOOPBANDEN

!

JOY SPORT RELAX LOOPBAND

!

Wanneer u simpelweg op zoek bent naar de meest complete loopband voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs dan is de nieuwe Joy Sport Relax waarschijnlijk het toestel dat u zoekt. Deze loopband combineert namelijk ongekende mogelijkheden en zeer hoge kwaliteit met een wel heel aantrekkelijke prijs.

De Relax is uitgerust met een motor van 3 PK. Deze motor maakt een snelheid mogelijk van 16 kilometer per uur. De hellingshoek is verstelbaar in 2 niveaus

Zeer handig zijn de sneltoetsen voor de snelheid waarbij u met één druk op de knop de juiste snelheid kiest.

Wilt u de snelheid tijdens het lopen bijstellen dan kunt u gebruik maken van de zeer handige druktoetsen op de armsteunen. 

De Relax is voorzien van een loopvlak met een afmeting van 41 x 127 cm. Voor bescherming van uw gewrichten wordt gebruik gemaakt van een Foam suspension deck systeem.

Hierom staan de Joy Sport loopbanden wereldwijd bekend.

Specificaties:

Motor: 3 PK (Piekvermogen 5 PK)
Stroom invoer: 220V 50/60HZ
Motor: Stille DC-Motor
Display: Mooi vormgegeven matrix display
Programma's: 3 handmatige en 5 verschillende snelheidprogramma's
Snelheid: Met 4 directe snelheids knoppen.
Bediening: Duidelijk display met bedieningsknoppen.
Handbediening: Snelheid regelbaar d.m.v. handige knoppen op het stuur.
Hartslag: Hartslag d.m.v. handgrepen in het stuur. (Optioneel draadloze hartslagband)
Snelheid instelling: 0,8-16 km per uur.
Twee handmatige berginstellingen.
Afmeting band: 410×1270 mm
Afmeting: 160 cm lang × 69 cm breed × 123 cm hoog.
Gewicht: 51 kg.
Gebruikersgewicht: 150 kg

JOY SPORT FYSIO

!

De Joy Sport Fysio Is een zeer geschikte loopband voor oudere mensen en personen met beperkte bewegingsfuncties. Door zijn lange zijwaartse veiligheidsleuningen is de Joy Sport Fysio bestempeld als een unieke loopband.
De stille 3 PK motor met 5 PK piekvermogen bied een snelheid van 1 t/m 14 km per uur , nauwkeurig instelbaar per tiende km. 
De hellingshoek is handmatig in 3 standen verstelbaar, 0% 4% en 8% waardoor u ook de mogelijkheid heeft om bergop te rennen of lopen.
Voorzien van een “flex demping systeem”, hiervoor worden uw tussenwervelschijven van de rug en uw gewichten  van de knieën en enkels minder belast.
De Joy Sport Fysio is uitgerust met een makkelijk bedienbare trainingscomputer, met o.a.:
- Constante weergave van Snelheid, Afstand, Tijd, Verbruikte calorieën en Hartslag.
- 9 voorgeprogrammeerde snelheidsprogramma’s.
- Vetmetingsprogramma.
- Audio ingang voor het aansluiten van uw multimedia  apparaat (laptop/telefoon/mp3 enz.)

Bediening computer, d.m.v.:
Start/stop knop
Snelheid omhoog/omlaag knop
3 Directe snelheidstoetsen (5, 8 en 12 km/u)
Programma knop (voor selectie programma)
Mode knop (voor selectie trainingsinstellingen)
Naast alle bedieningsknoppen op de trainingscomputer, bevinden zich ook bedieningsknoppen in de armgrepen/leuningen. In de linker armsteun bevinden zich de start/stop knoppen en aan de rechterkant kunt u de snelheid aanpassen.
Dankzij de lange leuningen langs de gehele lengte aan beide zijden van het loopoppervlak (de handleuningen lopen door tot aan de achterzijde van het toestel), wordt er tevens ondersteuning geboden bij het afstappen. Hierdoor hebben gebruikers die moeilijk bewegen of in de beginfase van revalidatie zitten een comfortabele en gemakkelijke ondersteuning. Ook geschikt voor kinderen met beperkte bewegingsfuncties.

JOY SPORT MARATHON

!

De Joy Sport Marathon is een grote en robuuste loopband voor thuis! Met een topsnelheid van maar liefst 18 kilometer per uur en een automatische hellingshoek van 18% biedt dit toestel volwaardige trainingsmogelijkheden, ook voor getrainde lopers! Met een groter motor vermogen van maar liefst 3,5 PK (piekvermogen 6 PK) is dit een absolute top loopband. Zeker voor intensievere trainingsvormen is dit interessant. Het mooie is dat Marathon ondanks de hogere snelheid toch niet meer toeren hoeft te draaien. Dit komt door de toepassing van grotere rollers van 50 mm waarover het loopvlak geleidt wordt. U hoeft dus niet bang te zijn voor extra slijtage als gevolg van de toegenomen snelheid.

Naast het toegenomen vermogen en de hogere topsnelheid is de Marathon ook voorzien van een groter loopvlak dan de Relax. Met een breedte van 46 cm en een lengte van 135 cm mogen we stellen dat deze loopband binnen de categorie grotere loopbanden valt. U als gebruiker profiteert hier natuurlijk van in de vorm van nog meer trainingscomfort.

De trainingscomputer van de Marathon biedt in totaal 18 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's en 3 handmatige programma's. Deze bieden veel uitdaging en stimulans in uw trainingsopbouw. Naast dit alles is de Marathon ook voorzien van 7 handige sneltoetsen voor de snelheid en hellingshoek.

We kunnen de Joy Sport Marathon het beste typeren als een zeer complete en all-round loopband. Een loopband die ondanks de vele interessante punten en hoge kwaliteit nog steeds in de betaalbare klasse valt. 

Specificaties:
Motor: 3,5 PK (piekvermogen 6 PK) 
Stroom invoer: 220V 50/60HZ
Motor: Stille DC-Motor 
Display: Mooi vormgegeven digitaal display met mogelijkheid tot ingave van grenswaarden (tijd, afstand, calorieverbruik en polsslag frequentie).
Programma's: 3 Handmatige en 18 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's. 
Bediening: Duidelijk display met bedieningsknoppen. 
Handbediening: Snelheid regelbaar d.m.v. handige knoppen op het stuur.
Hartslag: Hartslag d.m.v. handgrepen in het stuur. (Optioneel draadloze hartslagband). 
Snelheid instelling: 0.8 - 18km/h , nauwkeurig instelbaar per 0,1 km/h in handgreep en op display. Ook is het display voorzien van 4 directe snelheidsknoppen (3, 6, 9, 12 km/h).
Automatische berginstelling: 0-18% (instelbaar per procent)
Afmeting band: 46 cm breed × 135 cm lang.
Gebruikersgewicht: 175 kg.

JOY SPORT PREFORMANCE

!

Loopband Joy Sport Performance

De topper uit de Performance series is de Joy Sport Performance. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst sterke frame constructie, die ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training. De Joy Sport Performance is ondanks zijn afmetingen plaatsbesparend op te bergen door het eenvoudige opklap systeem. Zo zal de Joy Sport Performance nooit in de weg staan wanneer u deze niet gebruikt.

Met een motor van maar liefst 4 PK en 7 PK piekvermogen, is de Performance een loopband voor de fanatieke hardlopers onder ons. De Joy Sport Performance haalt een stabiele snelheid tot wel 22 kilometer per uur en heeft een ongekende hellingshoek van maximaal 20 procent, (per procent instelbaar). De rollers zijn 6 cm dik, waardoor de loopband minder toeren hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat de slijtage van de band tot een minimum wordt beperkt. Het loopvlak is daarnaast zeer riant te noemen. Met een afmeting van 145 x 51 cm heeft u eerder het idee dat u op een brede weg loopt dan op een loopband.

De Joy Sport Performance is door al deze uitstekende eigenschappen belastbaar tot een gewicht van maar liefst 185 kg. We kunnen dus wel zeggen dat we met de Performance een kwaliteitsproduct aan ons assortiment hebben toegevoegd.

De Joy Sport Performance is voorzien van een professionele computer uitgerust met een duidelijk LCD scherm voor een volledige weergave van alle belangrijke trainingsinformatie.

Op het display zijn al uw trainingsgegevens, zoals snelheid, afstand, verbrande calorieën en hartslag eenvoudig af te lezen.

U heeft de keuze uit 24 trainingsprogramma's, 1 manueel programma met daarnaast een heuvel-, vetverbrandings-, cardio-, kracht-, interval-, calorieën-, user-(3x) en Heart Rate Control (2x) programma. De Joy Sport Performance heeft dus voor elk doel een speciaal programma!

De Joy Sport Performance is verder uitgerust met draadloze hartslagmeting. Een borstband is als extra optie te bestellen. Ook zijn er in de handvaten sneltoetsen geïntegreerd om de snelheid en hellingshoek te veranderen. Tijdens het lopen biedt de Performance u de mogelijkheid tot verkoeling met zijn ingebouwde ventilator en de mogelijkheid om uw favorieten muziek te beluisteren, met de ingebouwde speakers die aangesloten zijn op de iPod/iPhone en MP3 aansluiting of door middel van de geïntegreerde FM radio.

Met al deze mogelijkheden en opties staat de Joy Sport Performance dus garand voor jarenlang trainingsplezier!

JOY SPORT LIVE FIT

!

De Joy Sport Life Fit is een zeer gunstig geprijsde semiprofessionele loopband.
Om te beginnen beschikt deze loopband over een sterke motor, deze motor is maar met één doel ontwikkeld en dat is power.
Door gebruik te maken van een ingenieus veersysteem en van een eerste klas pro technologie, schokabsorberend loopvlaksysteem, worden uw tussenwervelschijven, gewrichten en knieën met maarliefst 35% minder belast tijdens het hardlopen. Hierdoor bent u zeker van een soepele workout zodat uw gewrichten minimaal belast zullen worden.

Deze loopband beschikt over maar liefst 56 unieke trainingsprogramma's waardoor u met veel plezier op deze loopband uw workout kan uitoefenen. De loopband is makkelijk te bedienen door zijn grote knoppen en ook is hij zeer gemakkelijk op te klappen en te verrijden.
Kortom is deze loopband een echte krachtpatser waar u vele jaren plezier van zult hebben.
Specificaties:
Motor: Krachtige geruisloze DC motor 4PK continue, piekvermogen 6PK
Scherm: Mooi groot LCD scherm
Programma's: 56 Gevarieerde programma's
Hartslag: In de handgrepen ingebouwd of d.m.v. optionele borstband (los verkrijgbaar)
Snelheid: Traploos instelbaar van 0.8 - 20 km/h
Hellingshoek: Elektrische instelbaar van 0 t/m 18 %
Afmeting Loopvlak: 52 cm breed x 152 cm lang.
Maximaal gebruikersgewicht: 180 kg.

JOY SPORT MASTER

!

Continu 4.0 PK. Max. Power 6 PK
Geruisloze AC motor
220V,50/60HZ
Snelheid:1.6-20km/h
Hellingshoek: 0% tot 15%
Met extra ingebouwde zuurstof ventilator.
Mooi duidelijk display in matrix aangegeven.
Met 5 verschillende snelheids en 5 helling programma's
Handgreephartslag en ingebouwde ontvanger voor optionele borstband
Met snelheidscontrole via hartslag
Band afmeting: :61 CM × 190 CM × 4.8mm
Afmeting verpakking: 260 CM × 111 CM × 79 CM
Gebruikersgewicht: 220 KG

Touch screen computer:

2.66 Ghz Processor.
512 MB DDR Werkgeheugen.
17 Inch Touchscreen.
80 GB Harddisk (Schokbestendig).
CD/DVD Rom speler.

SIDESTEPPER TWIST & FIT

!
sidestepper twist & fit

Nu met gratis trainingsmat!

Deze sidestepper is door het sterke design ideaal voor thuisgebruik. Door de zijwaartse beweging zijn alle spieren tegelijkertijd in beweging en zorgen voor een extra effectieve work-out. De sidestepper traint de beenspieren, bilspieren, dijen en verbetert het uithoudingsvermogen.

Met de twee bijgeleverde elastische koorden worden bovendien de spieren van het bovenlichaam getraind.

- individueel regelbare weerstand

- solide en stabiel buizenframe

- Stepper met brede slipvaste pedalen

- Voor 99% gebruiksklaar

- Computer met een grote display met 7 functies o.a. aantal steps, steps/min, totale trainingstijd, calorieverbruik, wisseling weergave, resetfunctie, automatisch aan/uit functie.

Maximaal belastbaar tot 100 kg