DAALDEROP COMFORT CLASSIC

ITHO DAALDEROP COMFORT CLASSIC MET A LABEL POMP

De Daalderop Comfort Classic is de HR combiketel, waarmee Daalderop een nieuwe norm in warmte- en warmwatercomfort aangeeft. Het royale warme water per minuut (CW 5 en 6) zorgt dat het bad snel gevuld is en dat tegelijkertijd tappen geen enkel probleem is. De Daalderop Comfort Classic 130 heeft een hoog rendement, wat samen met het tweede onafhankelijk te schakelen cv-circuit, een energiebewust toestel oplevert. Veel comfort voor een uitstekende prijs.

!

ITHO DAALDEROP COMFORT CLASSIC 24/80+ CW 6 MET A LABEL POMP

!

Nominaal vermogen (80/60°C): 7,5-25 kW

Boilerinhoud: 80 liter

Tapcapaciteit: Gaskeur CW 6

Afmetingen (hxbxd): 109x53x50,7 cm

Gewicht: 70 kg

ITHO DAALDEROP COMFORT CLASSIC 32/80+ CW 6 MET A LABEL POMP

!

Nominaal vermogen (80/60°C): 10,7-32,7 kW

Boilerinhoud: 80 liter

Tapcapaciteit: Gaskeur CW 6

Afmetingen (hxbxd): 109x53x50,7 cm

Gewicht: 70 kg

ITHO DAALDEROP COMFORT CLASSIC 38/80+ CW 6 MET A LABEL POMP

!

Nominaal vermogen (80/60°C): 12-37,8 kW

Boilerinhoud: 80 liter

Tapcapaciteit: Gaskeur CW 6

Afmetingen (hxbxd): 109x53x50,7 cm

Gewicht: 70 kg

NEFIT MODULINE EASY MET NEFIT MODULINE EASY CONNECT ADAPTER VOOR ALLE MERKEN HR KETELS

!

De Nefit Easy is een geavanceerde thermostaat met WiFi. Ontwikkel uitgangpunt was: EASY (eenvoudig). Gemak in plaatsing* en gemak in de bediening. Bij het ontwerp is gekozen voor een eigentijdse uitstraling, door hoogwaardige materialen en een strak design. De thermostaat heeft een glazen touchscreen. In rusttoestand is de thermostaat niet verlicht. Een sensor registreert bewegingen op 0,5 m afstand. Benadert u de thermostaat, dan wordt het display automatisch verlicht. Na 10 seconde geen gebruik, dooft de verlichting automatisch.

Enkele grote voordelen van deze nieuwe thermostaat zijn:

Bedieningsgemak door eenvoud. De stijlvolle thermostaat aan de muur bevat de volgende basisfuncties:

De temperatuur hoger en lager zetten, en schakelen tussen handbediening en klok programma. Een kind kan de was doen! Alle overige bedien- en instelmogelijkheden worden via de gratis app gedaan. Bedien de verwarming dus vanaf de bank of buitenshuis via iPhone, iPad of Android.

Privacy gegevens beschermd - Alle gebruik gegevens worden lokaal in de thermostaat opgeslagen. Geen gebruik gegevens op een server. Indien de thermostaat van de muur geklikt wordt, zijn nergens op internet de gebruik gegevens terug te vinden. Een veilig en betrouwbaar idee en uniek voor internet thermostaten.

Geen abonnement - De thermostaat biedt alles zonder abonnementskosten.

Energiebesparing - De thermostaat stimuleert energiezuinig stoken. De eco-indicatie in de thermostaat moedigt zowel zuinige stokers als comfort belevers aan om de thermostaat een graadje lager te zetten. Een algoritme monitort permanent per 14 achtereenvolgende dagen het stookgedrag en een eco-symbool licht op bij zuinig gedrag.

Deze set is geschikt voor alle merken HR cv ketels (Open Therm OT)

Deze set heeft u niet nodig voor de volgende Nefit & Bosch cv-toestellen: Nefit TrendLine, Nefit TopLine, Nefit ProLine, Nefit BaseLine, Nefit SmartLine, Bosch Compact, Bosch HRCII, Bosch HRSII, Bosch Condens 3000W, Bosch Condens 6000W, Bosch VRC.

*Kan eenvoudig vervangen en op de muurplaat van een bestaande Nefit Moduline 100, 200, 300 of 400 worden geklikt, EASY ! (De Easy wordt geleverd met muurplaat)